Voorverkoop van tickets

Dit bestellen van kaarten kan via de website https://www.stichtinglvk.nl of via de Universe app of LVK Facebookpagina. Let op: Mogelijk heb je bij gebruik Universe-app je cardreader nodig. De online-verkoop start 20:00 uur, max. 4 kaarten p.p. Prijs ticket: Prijs ticket € 20,38 (Entree € 19,- én € 1,38 service- en betaalkosten).

Boek Tickets

Let op:

* Bij het opengaan van de ticketportal kan er snel een lange wachtrij ontstaan. Onze ticketpartner kan dan vrij snel het signaal geven dat er géén tickets meer beschikbaar zijn. Onze ticketpartner gaat er nl in eerste intantie van uit dat alle bestellende klanten in de wachtrij het max aantal kaarten (4) gaan bestellen. Dit is echter vaak niet het geval waardoor onze ticketpartner 15 of 30 minuten later, na een hercalculatie, weer tickets beschikbaar heeft op de portal. Heb je dus om 20:00 geen succes, probeer het dan later nogmaals.

Voor de supporters van de 20 finalisten zullen zoals gebruikelijk 50 kaarten per finalist worden gereserveerd.

Reacties van eerdere winnaars op het winnen van een LVK, deel 2

In 2001 vond de LVK-finale plaats in de Jo Gerrishal in Maasniel. Winnaar was het ensemble Good Geammezeerd met het lied “Dèt mõt kenne” geschreven door Arnold Wassen.

Har Geraedts van het ensemble: Het winnen van het LVK 2001 in Maasneel is iets om nooit meer te vergeten. Nooit kunnen verwachten dat dit zoveel los maakt. In een woord geweldig!!!”

Reacties van eerdere winnaars op het winnen van een LVK, deel 2

Het LVK bepaalt jaarlijks welke schlager Limburg zingt tijdens de carnavalsdagen en de laatste weken voor de vastelaovend. De finale-avond, het hoogtepunt van het LVK, vindt in 2019 voor het eerst plaats in Maas­tricht, in MECC Maastricht. De organisatoren komen echter uit Gulpen en Margraten: de carnavalsverenigin­gen De Gaar­ekiekers en De Rieste. Wij vroegen eerdere LVK-winnaars wat hun overwinning heeft betekend.

In ons eerdere bericht lazen jullie al een aantal reacties, hier lezen jullie de reacties van:

Rene Verschueren van de Toddezèk: “Lastig um det same te vatte, mar dao gaon we: Oeits de druim um en liedje te schrieve en zinge wat gans Limburg mei kin blère, det lukte in 2007 met Heej blièf ik plekke. En dan lukt det nag enne kièr met Ni mièr en ni minder en nag enne kièr met Onhendig leedje. Det gluifse toch ni.

Det is wat ut LVK vur os haet gedaon, druime oet laote komme.”

Bram & Ruud wonnen het LVK in 2008 met het lied “De Krie­bels”, ge­schreven door Frans Pollux. Bram Holla: “’t Winne van ’t LVK is top! Det mot ein stimulans zien veur alle vastelaovesvereiniginge in ’t Limburgse um lokale leedjeswedstiéje te organisere. Met as doel: de pure, eige, lokale vastelaovend sterk te halde. Vastelaovend same!”

Reacties van eerdere winnaars op het winnen van een LVK

Het LVK bepaalt jaarlijks welke schlager Limburg zingt tijdens de carnavalsdagen en de laatste weken voor de vastelaovend. De finale-avond, het hoogtepunt van het LVK, vindt in 2019 voor het eerst plaats in Maas­tricht, in MECC Maastricht. De organisatoren komen echter uit Gulpen en Margraten: de carnavalsverenigin­gen De Gaar­ekiekers en De Rieste. Wij vroegen eerdere LVK-winnaars wat hun overwinning heeft betekend. “Reacties van eerdere winnaars op het winnen van een LVK” verder lezen